طرز تهیه شیرینی اسکار

Malihe_banoo74

همراه انجمن
کاربرسایت
عضویت
20 November 2017
ارسال ها
117
امتیاز
93
سن
24
محل سکونت
انزلی



با این شیرینی در عید فطر کام تان را شیرین تر کنید.
شیرینی اسکار یکی از شیرینی های معروف هست و می تونید از اون به عنوان یک شیرینی خوش طعم برای عید فطر استفاده کنید . امیدوارم از درست کردن و خوردنش لذت ببرید .

مواد لازم :

کره 100 گرم
پودر قند 50 گرم (هر پیمانه پودر قند برابر با 125 گرم هست)
هل ساییده نصف ق م
وانیل نصف ق م
آرد 175 - 150 گرم (هر پیمانه آرد برابر با 125 گرم می باشد)
گردوی ریز نگینی شده 150 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
سفیده تخم مرغ 1 عدد





طرز تهیه :
کره و پودر قند را 5 دقیقه با همزن می زنیم .




وقتی می گیم کره رو بزنید تا سبک و کرم رنگ بشه ، دقیقا" منظور همین تصویری هست که می بینید .




بعد زرده و هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه هم می زنیم .




بعد کم کم آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم باید خمیر کمی شل باشه نه سفت .








از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنیم .




دانه دانه داخل سفیده تخم مرغ می اندازیم.
نکته : گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید .
نکته : شیرینی در سفیده نباید بماند .




بعد با چنگال برداشته و داخل گردوها می اندازیم و با گردو خوب می پوشانیم .








می توانید از تخم آفتابگردان و یا کنجد هم استفاده کنید ولی گردو معمول تر هست .












حدودا 35 - 40 دقیقه و با دمای 165 درجه سانتیگراد طبقه وسط .




از فر درآورده و در حالت ولرم 1 ق غذاخوری پودر قند و هل ساییده روی همه شیرینی ها پاشیده تا به شیرینی بچسبد .بعد اجازه دهید شیرینی ها سرد شود .
نکته : اگر سرد باشد پودر قند به آنها نمی چسبد و اگر داغ باشد پودر قند آب می شود .




نکته : لزومی ندارد سینی فر را چرب کنید .
برای نگهداری آنرا در ظرف دربسته گذاشته و در جای خشک و خنک قرار دهید .
با این مقدار مواد 50 عدد شیرینی اسکار خواهیم داشت ( البته بستگی به این داره که شما اندازه اسکارها را چقدر در نظر بگیرید ) .




منبع : baharsite.com
 

موضوعات

بالا