طرز تهیه شیرینی اسکار

Malihe_banoo74

همراه انجمن
کاربرسایت



با این شیرینی در عید فطر کام تان را شیرین تر کنید.
شیرینی اسکار یکی از شیرینی های معروف هست و می تونید از اون به عنوان یک شیرینی خوش طعم برای عید فطر استفاده کنید . امیدوارم از درست کردن و خوردنش لذت ببرید .

مواد لازم :

کره 100 گرم
پودر قند 50 گرم (هر پیمانه پودر قند برابر با 125 گرم هست)
هل ساییده نصف ق م
وانیل نصف ق م
آرد 175 - 150 گرم (هر پیمانه آرد برابر با 125 گرم می باشد)
گردوی ریز نگینی شده 150 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
سفیده تخم مرغ 1 عدد





طرز تهیه :
کره و پودر قند را 5 دقیقه با همزن می زنیم .




وقتی می گیم کره رو بزنید تا سبک و کرم رنگ بشه ، دقیقا" منظور همین تصویری هست که می بینید .




بعد زرده و هل و وانیل رو اضافه کرده و یک دقیقه هم می زنیم .




بعد کم کم آرد رو اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم باید خمیر کمی شل باشه نه سفت .








از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست گلوله می کنیم .




دانه دانه داخل سفیده تخم مرغ می اندازیم.
نکته : گلوله های خمیر را حتما دانه دانه داخل سفیده بندازید .
نکته : شیرینی در سفیده نباید بماند .




بعد با چنگال برداشته و داخل گردوها می اندازیم و با گردو خوب می پوشانیم .








می توانید از تخم آفتابگردان و یا کنجد هم استفاده کنید ولی گردو معمول تر هست .












حدودا 35 - 40 دقیقه و با دمای 165 درجه سانتیگراد طبقه وسط .




از فر درآورده و در حالت ولرم 1 ق غذاخوری پودر قند و هل ساییده روی همه شیرینی ها پاشیده تا به شیرینی بچسبد .بعد اجازه دهید شیرینی ها سرد شود .
نکته : اگر سرد باشد پودر قند به آنها نمی چسبد و اگر داغ باشد پودر قند آب می شود .




نکته : لزومی ندارد سینی فر را چرب کنید .
برای نگهداری آنرا در ظرف دربسته گذاشته و در جای خشک و خنک قرار دهید .
با این مقدار مواد 50 عدد شیرینی اسکار خواهیم داشت ( البته بستگی به این داره که شما اندازه اسکارها را چقدر در نظر بگیرید ) .




منبع : baharsite.com
 

کسانی که این موضوع را خوانده اند (تعداد: 0) مشاهده جزئیات

کسانی که در حال مشاهده موضوع هستند (تعداد: 1, کاربران: 0, مهمانان: 1)

موضوعات


بالا