تازه چه خبر
انجمن رمان ایران

سلام مهمان عزیز برای عضویت در انجمن رایگان ثبت نام کنید! پس از وارد شدن، می توانید با اضافه کردن موضوعات و پست های خود، و همچنین تماس با دیگر اعضا از طریق صندوق پستی خصوصی خود، در این سایت شرکت کنید!

  • سال نو می شود، زمین نفسی دوباره می کشد، برگ ها به رنگ در می آیند و گل ها لبخند می زند پرنده های خسته بر می گردند و در این رویش سبز دوباره... من... تو... ما... کجا ایستاده ایم سهم ما چیست؟ نقش ما چیست؟ پیوند ما در دوباره شدن با کیست؟ زمین سلامت می کند و ابرها درودتان سال نو مبارک...

طرز تهیه خورش انارویج

Malihe_banoo74

همراه انجمن
کاربرسایت
مواد لازم برای تهیه خورش انار بیج گیلانی:
گوشت چرخ‌کرده 300 گرم
گردو آسیاب‌شده نصف پیمانه
رب انار 2 ق غذاخوری
رب آلوچه 1 ق مرباخوری
پیاز 1 عدد
سبزی (تره، جعفری، نعناع، گشنیز،خالواش و چوچاق) 1 پیمانه
چوچاق برای داخل کوفته (اختیاری) 1 ق غذاخوری
نمک، فلفل، گل‌پر به میزان لازم


طرز تهیه خورش انار بیج گیلانی:
  1. برای تهیه خورش انار بیج گیلانی، سبزی‌ها را خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
  2. سپس 2 قاشق روغن را داخل قابلمه بریزید و پیازها را به آن اضافه کنید.
  3. مواد را تفت دهید تا طلایی شوند.
  4. حالا گردو آسیاب‌شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
  5. حدود 4-5 لیوان آب به آن‌ها اضافه کنید.
  6. مقداری رب انار، رب آلوچه، نمک، فلفل و گلپر را هم به آن اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
  7. آب خورش که جوش آمد، حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید خورش به روغن بیفتد یا به اصطلاح جا بیفتد. توصیه می‌شود از شعله پخش‌کن استفاده کنید و حرارت را خیلی کم کنید. (به این ترتیب لازم نیست چند بار به خورش آب اضافه کنید.)
  8. بعد از نیم ساعت و وقتی گردو پخت، سبزی‌های سرخ‌شده را به موا قبلی اضافه کنید.
  9. گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده‌شده، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و ورز دهید و از مخلوط گوشت به اندازه گردو بردارید و در دست گرد کنید.
  10. می‌توانید برای وسط قلقلی‌ها از چوچاق استفاده کنید که این مورد کاملا سلیقه‌ای است.
  11. قلقلی ها را در خورش بیاندازید.
  12. خورش را زیاد هم نزنید زیرا کوفته قلقلی‌ها متلاشی می‌شوند.
  13. بعد از حدود نیم ساعت، خورش انار بیج شما آماده شده و کاملا به روغن افتاده است. خورش را داخل ظرف سرو کشیده و همراه پلو سرو کنید. نوش جان.
چند نکته درباره تهیه خورش انار بیج گیلانی:
  • می‌توانید کوفته قلقلی‌ها را با اول داخل کمی روغن تفت دهید، سپس به خورش اضافه کنید.
  • میزان نعناع و سبزی‌های محلی شمالی باید کمتر از بقیه سبزی‌ها باشد، پس این نکته را فراموش نکنید.
  • در صورت دسترسی نداشتن به سبزی‌های محلی، پونه را جایگزین آنها کرده و یا حذف کنید.
  • در صورت تمایل، 1 قاشق از سبزی‌های معطر را قبل از سرخ کردن بردارید و به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید.
  • از رب انار با کیفیت و غلیظ استفاده کنید.
  • گیلانی‌ها برای این غذا از رب انار سیاه و ترش استفاده می‌کنند ولی اگر شما به رب سیاه دسترسی ندارید از رب انار ملس استفاده کنید.
  • می‌توانید هر از گاهی مقداری آب سرد یا تکه‌های یخ به خورش اضافه کنید تا روغن گردو حسابی دربیاید.
 

کسانی که این موضوع را خوانده اند (تعداد: 0) مشاهده جزئیات

کسانی که در حال مشاهده موضوع هستند (تعداد: 1, کاربران: 0, مهمانان: 1)

موضوعات


بالا