تازه چه خبر
انجمن رمان ایران

سلام مهمان عزیز برای عضویت در انجمن رایگان ثبت نام کنید! پس از وارد شدن، می توانید با اضافه کردن موضوعات و پست های خود، و همچنین تماس با دیگر اعضا از طریق صندوق پستی خصوصی خود، در این سایت شرکت کنید!

  • سال نو می شود، زمین نفسی دوباره می کشد، برگ ها به رنگ در می آیند و گل ها لبخند می زند پرنده های خسته بر می گردند و در این رویش سبز دوباره... من... تو... ما... کجا ایستاده ایم سهم ما چیست؟ نقش ما چیست؟ پیوند ما در دوباره شدن با کیست؟ زمین سلامت می کند و ابرها درودتان سال نو مبارک...

ازدواج یکی از راههای دریافت اقامت آلمان!

asiatour

عضو سایت
کاربرسایت
ازدواج با شهروند آلمانی یا فردی که در المان زندگی میکنه موجب میشه تابعیت آلمان رو بدست بیاورید. در واقع شما میتوانید با کسی که تابعیت کشور آلمان داره ازدواج کنید و بعد اقامت و تابعیت کشور آلمان رو بگیرید. اقامت آلمان از طریق ازدواج یعنی گرفتن ویزای ازدواج و سپس دریافت تابعیت آلمان .. در این نوشتار قصد داریم درباره مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج توضیح بیشتری میدیم :

مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج

مهاجرت به آلمان از طریق ازدواج
مدارک لازم برای اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج
  1. مدرک زبان آلمانی حداقل A1
  2. مدرک شغل همسر آلمان
  3. مدرک ازدواج
مزایای اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج
  1. حقوق برابر با سایر شهروندان آلمان
  2. کاهش هزینه های زندگی در آلمان
  3. اجازه اشتغال به کار در آلمان
  4. دریافت تابعیت بعد از دوره سه ساله اقامت در آلمان
شرایط اخذ اقامت آلمان از طریق ازدواج
اگر تصمیم داشته باشین از این روش اقامت آلمان رو بگیرین، ازدواج شما باید حتما ثبت شده باشه و سند داشته باشین. در مرحله دوم همسر شما باید ثابت کنه که میتونه از پس هزینه های زندگی شما در آلمان بر بیاد و در مرحله سوم شما باید حداقل مدرک A1 زبان آلمانی رو داشته باشین تا برای برقراری ارتباط دچار مشکل نشین.
  1. نیاز به حداقل مدرک زبان A1
  2. لزوم اقامت در آلمان در 18 ماه اول ازدواج
  3. لزوم کارمند بودن همسر آلمانی با در آمد بالا
آیا این ازدواج باید در کشور خاصی ثبت شده باشد؟
خیر، ازدواج ثبت شده در کشور ایران و یا هر کشور دیگری برای سفارت آلمان قابل قبول هستش حتی اگر ازدواج به صورت غیابی انجام شده باشد.
روند اخذ اقامت آلمان به چه صورت است؟
بعد از اینکه ازدواج شما ثبت شد باید به سفارت آلمان مراجعه کنین و از اونا درخواست ویزای ازدواج کنین. انها بعد از بررسی مدارک و تاییدش و اطمینان پیدا کردن از این مسئله که توانایی تامین مخارج مالی خود را خواهید داشت، به شما ویزای ازدواج آلمان تعلق میگیره. ویزای ازدواج یکساله و قابل تمدید هستش.
چگونه ویزای ازدواج آلمان را تمدید کنیم؟
در صورتی که شما همچنان با همسر خود زندگی کنید و در ازدواج شما شبه ای وارد نشه ، میتونین این ویزا رو تمدید کنین.
 

کسانی که این موضوع را خوانده اند (تعداد: 4) مشاهده جزئیات

کسانی که در حال مشاهده موضوع هستند (تعداد: 1, کاربران: 0, مهمانان: 1)

موضوعات


بالا