دو آموزش کاربردی از دنیای اینستاگرام

7bayan

کاربر تازه وارد
کاربرسایت
عضویت
29 October 2017
ارسال ها
1
امتیاز
3
سن
31
آموزش اول : 5 راه برای تامین امنیت حریم خصوصی در اینستاگرام

محافظت از حریم خصوصی امر مهمی است که در همه شبکه‌ها باید به آن پرداخته شود و مسلما اینستاگرام از این قاعده مستثنی نیست. با بیش از 500 میلیون کاربر ماهانه، مخاطبان احتمالی که به دیدن عکس های شما خواهند پرداخت بسیار بالا خواهند بود. در ادامه به اقدامات ساده‌ای که می‌تواند به امنیت پروفایل و محتوی شما کمک کند می‌پردازیم.

لوکیشن خود را مخفی کنید
اشتراک گذاری محل جغرافیایی عکس هایتان با غریبه‌ها ایده چندان خوبی به نظر نمی‌رسد. برای پاک کردن این اطلاعات از عکس‌های گذشته خود، به روی پست مورد نظر رفته و با لمس سه نقطه بالا سمت راست صفحه نمایش خود، گزینه ادیت را انتخاب کنید. با لمس لوکیشن بالای عکس خود، گزینه “حذف لوکیشن” را بزنید.

برای جلوگیری از به اشتراک گذاری موقعیت شما در پست های بعدی، جلوی دسترسی اینستاگرام به اطلاعات لوکیشن در گوشی خود را بگیرید. کاربران آیفون می توانند با رفتن به منو Settings و لمس Privacy و بعد Location Services سپس در لیست ظاهر شده اینستاگرام را انتخاب کنند. با تغییر دادن location access به Never کار شما اینجا تمام شده است.
به این صورت بعدا در صورت تمایل می‌توانید به عکسی که ارسال می‌کنید لوکیشن هم اضافه کنید ولی به صورت خودکار به پست‌های شما اضافه نخواهد شد.

کاربران نامناسب را مسدود کنید
کاربرانی را که حس خوبی به شما القا نمی ‌نند را مسدود کنید. با این کار تمامی پست های آینده شما از دید آنها مخفی خواهد ماند.

برای مسدود کردن یک کاربر به صفحه پروفایل آنها رفته و پس از لمس سه نقطه بالای صفحه نمایشتان گزینهBlock User را انتخاب کنید.

پست‌هایی را که در آنها تگ شده‌اید را به صورت دستی تایید کنید
در تنظیمات اولیه اینستاگرام، وقتی کسی شما را در عکسی تگ می‌کند، آن عکس به صورت خودکار به پروفایل شما اضافه خواهد شد. به نظر ایده خوبی می‌رسد که این عکس ها را قبل از اضافه شدن به پروفایل خود تایید کنید و تحت کنترل خود داشته باشید. برای استفاده از این قابلیت، به پروفایل خود رفته و بر روی نمایه سمت راست که یک شبیه یک قاب عکس مربعی است کلیک کنید.

سپس در قسمت Photos of you سه نقطه بالای صفحه را لمس کرده و Tagging Options را انتخاب کنید.

حال می توانید تنظیمات را بر روی Add Manually قرار دهید و قبل از اضافه شدن عکسی به پروفایلتان آن را تایید کنید.

از هشتگ های کمتری استفاده کنید

زمانی که هشتگ ها را به یک پست عمومی اینستاگرام اضافه می‌کنید، در صفحه مربوط به آن هشتگ عکس شما نمایش داده می‌شود. هشتگ‌ها برای دیده شدن عکس‌ها راهکار فوق العاده‌ای هستند. ولی اگر تمایل ندارید که عکس ها و فیلم های شما توسط غریبه‌ها رویت شود، بهتر است که از هشتگ های کمتری استفاده کنید.

پروفایل خود را خصوصی کنید
در نهایت اگر راهکارهای بالا به اندازه کافی به احساس امنیت شما اضافه نمی‌کنند، شما می‌توانید اکانت خود را خصوصی کنید. پس از خصوصی سازی اکانت، فقط دنبال‌کنندگان شما قادر به دیدن پست‌های‌تان خواهند بود و اگر کاربر جدید قصد دنبال کردن مطالب شما را داشته باشد، ابتدا باید برای شما درخواستی ارسال کند و سپس با تایید شما به لیست فالوئرهایتان اضافه شود. شما فقط از طریق نرم افزار رسمی اینستاگرام قادر به خصوصی سازی اکانت خود خواهید بود. برای اینکار ابتدا به پروفایل خود بروید.
سپس با لمس چرخ دنده یا سه نقطه به منو تنظیمات رفته و در لیست به دنبال change to private account بگردید.( توصیه می کنم که مقاله ی برنامه لایک اینستاگرام را نیز مطالعه نمایید)

آموزش دوم: نحوه‌ی غیرفعال کردن موقت حساب کاربری اینستاگرام

اگر مایلید که مدت زمانی در اینستاگرام فعالیت نکنید، نیازی نیست که حساب کاربری خود را به صورت دائمی حذف کنید. بلکه می‌توانید حساب کاربری خود را به طور موقت غیرفعال کنید و بعداً مجدد آن را فعال نمایید. بدین ترتیب اطلاعات شما نیز بعد از فعال‌سازی مجدد حذف نخواهد شد و تصاویر، ویدیوها و دیگر اطلاعات پروفایل شما تنها مخفی می‌شوند. در این ترفند به معرفی نحوه‌ی غیرفعال کردن موقت حساب کاربری اینستاگرام خواهیم پرداخت.

برای غیرفعال کردن موقت حساب کاربری ابتدا لینک زیر را در مرورگر اینترنتی خود باز نمایید:

Instagram

اگر از شما درخواست نام کاربری و رمز عبور شد، نام کاربری و رمز عبور حساب اینستاگرام خود را وارد نمایید.

در صفحه‌ی Temporarily Disable Your Account، در قسمت ?Why are you disabling your account، دلیل انجام این کار را انتخاب کنید (می‌توانید هر گزینه‌ای را انتخاب کنید).
سپس مجدد رمز عبور حساب کاربری خود را وارد نمایید.
در نهایت بر روی دکمه‌‌ی Temporarily Disable Account کلیک نمایید و در پیغام تأیید نیز دکمه‌ی OK را انتخاب کنید.
با نمایش پیغام Your account has been temporarily disabled، حساب کاربری شما به طور موقت غیرفعال می‌شود.

برای فعال‌سازی مجدد حساب کاربری خود نیز کافی است مجدد توسط اپلیکیشن اینستاگرام وارد حساب کاربری خود شوید. حساب کاربری به طور خودکار مجدد فعال می‌شود. البته اگر بلافاصله بعد از غیرفعال‌سازی اقدام به ورود کنید ممکن است با پیغام خطا روبه‌رو شوید. امکان ورود مجدد معمولاً چند ساعت بعد از غیرفعال‌سازی فراهم می‌شود.

همچنین لازم به ذکر است شما هفته‌ای یک‌بار می‌توانید حساب کاربری خود را غیرفعال کنید.( مقاله ی زیاد کردن فالوور در اینستاگرام را حتما بخوانید)
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

haney

کاربر تازه وارد
کاربرسایت
عضویت
20 January 2018
ارسال ها
1
امتیاز
1
سلام
مطلابتون عالی بود
فقط یه سوال داشتم
میبخشید بعضی دکمه های اینستاگرام بعد از آپدیت تغییر کرده
اگر میه لطف کنید آموزشتون رو آپدیت کنید
ممنون میشم
تشکر
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

موضوعات

بالا