آموزش کارآمدخانه داری

کسانی که این موضوع را دیده‌اند (تعداد: 0) مشاهده جزئیات

کسانی که در حال مشاهده موضوع هستند (تعداد: 1, کاربران: 0, مهمانان: 1)

  • انجمن رمان ایران تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران است. ★ از قرار دادن هرگونه فعالیتی در انجمن که خلاف شئونات جمهوری اسلامی ایران باشد، خودداری کنید؛ زیرا با فرد خاطی برخورد رسمی می‌شود. ★

Bi Efandi

کاربر شناخته شده
کاربر عادی انجمن
84
3,255
زمان آنلاینی
0
190
برای شستن لیوان ها وفنجان های شیشه ای که براثر خوردن چای، کدر و بدمنظره شده اند، می‌توانید هفته ای یک بار همه لیوان ها را در محلول سرکه و نمک خیسانده.
کپسول آتش نشانی:اگر در منزل تجهیزات اطفای حریق ندارید، در اولین فرصت به فکر تهیه یک کپسول آتش نشانی باشید. مطمئن باشید که هزینه آن در برابر پول هایی که برای خرید لوازم بی مصرف دور می‌ریزید، بسیار ناچیز است.
استفاده بهینه از سبزی خشک:چناچه قصد استفاده از سبزی خشک را در غذاها دارید، توصیه می‌کنم حدود سه چهار ساعت قبل سبزی ها را در آب سرد خیس کنید تا به تدریج نرم شده، به صورت سبزی تازه در آید.

قابلمه های صحرایی
:اگر در سفرهای تفریحی خواستید روی زغال های صحرایی، در قابلمه ، ماهیتابه یا کتری خود غذا درست کنید، برای جلوگیری از سیاه شدن ظروف، به پشت ظروف خود گل بمالید. با این تدبیر سیاهی ناشی از دود زغال و اجاق به راحتی پاک خواهد شد. موقع شست و شو دقت کنید که ظروف خش برندارند. (برای این منظور خمیر ریش هم توصیه شده است.)


سرکه ونمک در فنجان چایی:برای شستن لیوان ها وفنجان های شیشه ای که براثر خوردن چای، کدر و بدمنظره شده اند، می‌توانید هفته ای یک بار همه لیوان ها را در محلول سرکه و نمک خیسانده، بعد شسته، آبکشی نمایید تا درخشندگی روز اول خود را پیدا کنند .

قند ادکلنی:برای خوشبو شدن فضا ومحیط خانه می‌توانید به روش زیر عمل کنید :در یک نعلبکی کمی‌ادکلن خوشبو ریخته ویک حبه قند چهار گوش در آن بیندازید ، طوری که ادکلن را خوب جذب کرده وقند خیس شود ، سپس قند را آتش بزنید ووقتی ادکلن تمام شد قند را خاموش کنید . با این تدبیر فضای خانه بسیار معطر خواهد شد. (توصیه: اگر در خانه تنها هستید و از کپسول آتش نشانی در خانه خبری نیست، به فکر خوشبو کردن منزل نباشید.)

فساد میوه ها:لابد برای شما هم پیش آمده که وقتی میوه ها را در قسمت جا میوه ای پایین یخچال قرار می‌دهید، بعد از چند روز کم کم شروع به کپک زدن کرده، خراب می‌شوند .علت آن رطوبت دائمی‌یخچال و آبی است که به تدریج در جا میوه ای جمع می‌شود.

برای رفع مشکل یک قطعه اسفنج (طبیعی یا مصنوعی) را در جامیوه ای قرار دهید تا رطوبت و آب ها را جذب کند و از کپک زدگی جلوگیری نماید .
سماور :برای زود جوش آمدن آب سماور، ابتدا آن را تا نیمه از آب پر کنید و پس از گرم شدن، بقیه آب را به آن اضافه کنید.

از بین بردن بوی غذا: اگر خانه شما از بوی غذا پرشده و باعث ناراحتی خانواده می شود، از دود اسفند و یا دود خاکشیراستفاده کنید . با دود کردن دارچین هم می توانید بوی غذا را کاملاً از بین ببرید . علاوه برآن ، دود اسفند باعث ضد عفونی کردن محیط هم می شود.

چند نکته در مورد رب گوجه فرنگی:

۱- متاسفانه بسیاری از خانمها بعد از خرد کردن گوجه برای درست کردن رب، آب سفید آن را دور می ریزند، تا رب آنها قرمزتر شود. درصورتی که این کار بسیار اشتباهی است. چون تمام املاح معدنی لازم برای بدن داخل همان آب سفید است . در ضمن همین آب سفید مانع فاسد شدن رب می شود.

۲- برای اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.

۳- روی ظرف رب ، کمی روغن آب شده بریزید تا دیگر کپک نزند.

نمکدان: برای اینکه نمک راحت تر از نمک پاش خارج شود، می توانید چند عدد برنج خشک داخل نمک پاش بریزید.

یک نکته در مورد زودپز: همیشه در نظر داشته باشید نباید هرگز روی زودپزی که تازه خاموش کرده اید آب بریزید، زیرا هم خطرناک است و هم این کار باعث می شود، زود پز تبدیل به دیر پزشود و دیگر غذا را زود نپزد!

دستگاه بخار پز درخانه: برای ساختن این دستگاه ، یک قابلمه را آب کرده و آبکشی روی آن قرار دهید . سپس مقداری آب در قابلمه بریزید(به میزانی که آبکش با آب برخورد نکند) حالا هر ماده ای را که می خواهید بخار پز کنید، روی آبکش قرار دهید. اجاق گاز را روشن کنید تا مواد غذایی شما بخارپز شود.

استفاده از گوش ماهی در کتری و سماور: کافی است چند دانه گوش ماهی در کتری یا سماور قرار دهید، تا آهک موجود در آب را جذب کند.

جلوگیری از سیاه شدن ظروف آلومینیومی
: هنگام پختن حبوبات داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو به آن اضافه کنید؛ با این کار هم ظرف شما سفید می ماند و هم طعم حبوبات بهتر می شود.

اگر می خواهید آب سریعتر جوش بیاید: اگر عجله دارید و می خواهید آب قابلمه شما سریعتر جوش بیاید، کمی نمک به آن اضافه کنید.

سریع جوش آمدن آب سماور: اگر می خواهید آب سماور زودتر جوش بیاید، ابتدا سماور را تا نیمه آب کنید. بعد از گرم شدن، بقیه آب را داخل سماور بریزید.

استفاده از سویا : برای آنکه طعم سویا به گوشت نزدیک شود باید سویا را پس از چرخ کردن با گوشت چرخ کرده در فریزر نگه داری کنید. اگرفلفل بیش از اندازه به غذایتان زده اید و خیلی تند شده است ، چند دقیقه قبل از آن که غذا را از روی حرارت بردارید ، آب یک عدد لیمو ترش تازه را در آن بریزید و خوب هم بزنید.

جدا کردن نان شیرینی از قالب: اگر نان شیرینی از قالب جدا نمی شود ، یک پارچه را داخل آب خیلی داغ فرو کنید و دور قالب شیرینی بپیچید و چند دقیقه صبر کنید؛ نان شیرینی به راحتی از قالب جدا خواهد شد.

پخت غذا با حرارت ملایم : اگرمی خواهید گوشت یا مرغ را با حرارت کم بپزید، ابتدا قطعات گوشت را در روغن تفت دهید، تا طلایی شود واطراف آن تغییر رنگ دهد. سپس آن را روی حرارت ملایم بپزید . با طلایی کردن گوشت ، لایه سرخ شده محافظی برای قسمت های دیگر گوشت می شود و از له شدن آن جلوگیری می کند.

بریدن پنیر: برای اینکه پنیر شما بهتر بریده شود ، از کارد کند استفاده کنید. راه دیگر آن این است که کارد را کمی گرم کنید و سپس پنیر را برش دهید.

نکته در مورد عسلی که شکرک زده باشد: اگر عسل شما سفت شده و در ضمن سفید شده یا به اصطلاح شکرک زده و دیگر قابل استفاده نیست، می توانید عسل را در دیزی یا ظرفی که در آن محکم بسته می شود بریزید، حالا ظرف بزرگتر دیگری بردارید و داخل آن آب بریزید و ظرف عسل را ایستاده درون ظرف بعدی بگذارید و آن را ثابت کنید . حالا اجاق گاز را روشن کنید تا آب جوش بیاید. با بخار آب، عسل به حالت اولیه برمی گردد و مطمئن باشید که دیگر تا تمام شدن عسل شکرک نمی زند.

خوشمزه تر شدن دلمه برگ مو
: برا ی بهتر شدن دلمه برگ مو از چاشنی تمرهندی مخلوط با آب استفاده کنید.

راهی برای تشخیص سوسیس تازه: انگشت سبابه را بر روی سوسیس فشار دهید. بعد از برداشتن انگشت اگر بر روی سوسیس جای انگشت نماند، سوسیس تازه است.

-اگر در غذا نمک بیش از اندازه ریخته‌اید، با انداختن یک سیب‌زمینی درون غذا، مشکل خود را حل کنید. سیب‌زمینی نمک‌های اضافی را به خود جذب خواهد کرد.

-برای رفع بوی بد سیر و پیاز از دستتان، ‌آن‌ها را به یک ظرف استیل بمالید. ظرف استیل بوی بد سیر و پیاز را به خود جذب خواهد کرد. دانه‌های تازه قهوه نیز می‌تواند بوی بد را از دستان شما دور کند.

-برای پیشگیری از شکسته شدن تخم‌مرغ هنگام جوشیدن، کمی نمک روی پوسته تخم‌مرغ بپاشید.

-ظروف چدنی را با مواد شوینده نشویید بلکه آن‌ها را با نمک، ساییده، بشویید و با یک دستمال خشک کنید.

-برای رفع جرم از کتری ، درون آن، مخلوط نیمی از آب و نیمی سرکه ریخته بجوشانید سپس آن را خالی کنید.

-برای پیشگیری از بد بو شدن ظروف پلاستیکی درب بسته‌ای که هوا وارد آن‌ها نمی‌شود، مقداری نمک درون آن‌ها بریزید.

-اگر غذای‌اتان ته گرفته و بوی سوختگی می‌دهد نگران نشوید بلکه مقدار سالم غذا را جدا کرده و درون قابلمه دیگری بریزید و درون ظرف مقداری شکر بریزید و به پختن ادامه دهید فقط مراقب باشید شکر را تا اندازه‌ای بریزید که غذا طعم شیرین به خود نگیرد. شکر طعم سوختگی را از بین می‌برد.

-اگر برنجتان بوی سوختگی به خود گرفته، روی برنج به مدت ۱۰ – ۵ دقیقه چند تکه نان قرار دهید تا بوی سوختگی را به خود جذب کند. فقط مراقب باشید هنگام کشیدن غذا در بشقاب، برنج‌های سوخته ته قابلمه را استفاده نکنید.

-اگر از تازه بودن تخم‌مرغ مطمئن نیستید آن‌ها را درون کاسه بزرگی از آب بریزید، اگر زیر آب قرار گرفتند یعنی تازه هستند و اگر در آب یکوری شده و کج شدند به این معناست که زیاد تازه نیستند و باید سریع‌تر مصرف شوند و اگر در آب معلق شدند یعنی دیگر تازه نیستند.

-برای از بین بردن مورچه‌ها از آشپزخانه، باید لانه آن‌ها را پیدا کرده و جلوی آن را با وازلین مسدود کنید.

-موزها را به صورت دسته‌ای کنار هم نگه‌داری نکنید چرا که آن‌‌ها گازهایی را از خود متصاعد می‌کنند که باعث می‌شود به سرعت رسیده شوند و از حالت تازه‌گی بیرون آیند. -برای پیشگیری از جوانه زدن سیب‌زمینی ، درون کیسه آن‌ها، یک سیب درختی قرار دهید.

-پس از جوشیدن پاستا یا سیب زمینی ، آب آن‌ها را دور نریزید بلکه بگذارید خنک شود سپس با آن گیاهان خود را آبیاری کنید، درون این آب مواد مغذی وجود دارد که گیاهان عاشق آن هستند.

-خمیر دندان ، پاک کننده خوبی برای ظروف نقره‌ای است.

-برای براق کردن ظروف آلومینیومی ،‌ درون آن‌ها مقداری پوست سیب درختی ریخته و بجوشانید با اینکار هم ظروف را براق می‌کنید و هم آشپزخانه و خانه بوی خوبی می‌گیرد.

-برای تازه ماندن کرفس در یخچال آن‌ها را ابتدا درون پارچه نخی پیچیده سپس درون ظرف دربسته‌ای قرار دهید با این کار کرفس مدت بیشتری تازه خواهد ماند.

-اگر سوپی که پخته‌اید خیلی چرب شده ، یک تکه یخ درون آن بیاندازید با این کار یخ، چربی‌ها را به خود جذب می‌کند. با قاشق چربی‌ها را بیرون بریزید
 
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: کوکیッ
موضوعات مشابه
نویسنده موضوع عنوان تالار پاسخ‌ها تاریخ
شکارچی مهم آموزش نصب انجمن به صورت برنامه| انجمن رمان ایران آموزش کار با انجمن 2
شکارچی آموزش آموزش ایجاد یک متن نئونی با فتوشاپ CS6 آموزش‌ها 27
Shrw آموزشی ●○تایپک جامع آموزش شعر سرایی○● آموزش شعر نویسی 12
N_gin آموزشی آموزش گویندگی و فن بیان حنجره طلایی 10
شکارچی مهم آموزش کار با بخش کتاب | انجمن رمان ایران قوانین و اطلاعیه‌ها 0
Nightmare مهم آموزش نکات و اشتباهات رایج در پارت گذاری ( نظارت: ویژه تمام کاربران به خصوص ناظران)| انجمن رمان ایران باشگاه نظارت 1
شکارچی آموزش علائم نگارشی به صورت جامع آموزش ویراستاری 20
مریم سعادتمند مهم آموزش‌های مهم ترجمه در پنج تاپیک | انجمن رمان ایران آموزش ترجمه 1
Avagol قوانین آموزش کار با انجمن آموزش کار با انجمن 3
Dark Girl آموزشی آموزش. قوائد عربی کنکور درسی 3
کیمیا آموزش برنامه powerpoint نکته ها و ترفندها و آموزش 7
T آموزش آموزش طراحی لباس طراحی 0
معصومه مولایاری آموزش ویراستاری| انجمن رمان ایران آموزش ویراستاری 7
ن . زندی . آموزش تمام دروس پایه پنجم ابتدایی کلاس پنجم 1
ن . زندی . آموزش تمام دروس پایه دوم ابتدایی کلاس دوم 0
ن . زندی . آموزش تمام دروس پایه اول ابتدایی کلاس اول 0
roya.moghadami معرفی آموزش دوخت کیف موبایل چرمی صنایع دستی 0
Fatemehmacani70 آموزشی آموزش زبان آلمانی زبان آلـمانی 1
silvermoon آموزش کشیدن خط چشم ارایش و زیبایی 0
Fatemehmacani70 آموزشی آموزش زبان انگلیسی با انیمیشن زبان انگلیسی 7
Fatemehmacani70 آموزشی تقویت و آموزش ریدینگ و درک مطلب زبان انگلیسی زبان انگلیسی 10
Fatemehmacani70 آموزشی آموزش زبان ترکی استانبولی زبان ترکی 14
Fatemehmacani70 آموزشی آموزش اصولی الفبای سوئدی سایر زبان ها 4
Fatemehmacani70 آموزشی آموزش اصطلاحات انگلیسی با عکس زبان انگلیسی 2
Fatemehmacani70 آموزشی آموزش نوشتن اصولی نامه و ایمیل به زبان انگلیسی (رسمی و غیررسمی با مثال) زبان انگلیسی 9
Fatemehmacani70 آموزش Bang bang برای آموزش ساده متفرقه 0
Fatemehmacani70 آموزش معرفی ۵ تا از بهترین کتاب های آموزش زبان انگلیسی متفرقه 0
Asteria آموزش گذاشتن رمز عبور بر روی فایل های zip وrar نکته ها و ترفندها و آموزش 0
Asteria آموزش پاک کردن تاریخچه جستجو کورتانا در ویندوز 10 نکته ها و ترفندها و آموزش 0
Asteria آموزش حذف تمامی انیمیشن‌ها و جلوه‌های بصری ویندوز 10 برای افزایش سرعت آن نکته ها و ترفندها و آموزش 0
Asteria آموزش پاکسازی کش سیستم نکته ها و ترفندها و آموزش 6
Asteria آموزش جلوگیری از اجرای خودکار حافظه های جانبی در ویندوز ۸ و ۸.۱ نکته ها و ترفندها و آموزش 0
Asteria آموزش حل مشکل ارور DRK در گوشی های سامسونگ که بعد از ارتقاء به اندروید مارشمالو (اندروید ۶) به دلیل ناسازگاری فایل کرنل گوشی با فایل بوت گوشی به وجود آموزش 0
Asteria آموزش حل مشکل نوشته های زرد رنگ در گوشیهای سامسونگ آموزش 0
Asteria آموزش ساخت فایل جهت حل خطای mdm ترفندستان 0
Asteria ❗️دادن مسئوليت به موقع و به اندازه به كودك يكي از روش هاي آموزش استقلال به كودك است. روانشناسی 1
S آموزش سئو به همراه برنامه نویسی (ssr) تازه های فن آوری اطلاعات 0
Narges_D اخبار برنامه های آموزش اخبار متفرقه 1
B آموزش اصولی احداث باغ میوه گل و گیاه 11
E_hA آموزشی آموزش علوم | پایه هفتم تمامی دروس کلاس هفتم 0
~HadeS~ معرفی آموزش رنگ کردن کفش ساده صنایع دستی 1
(: سایه شب ^_^ آموزش عربی | اختصاصی رمان ایران جزوه,نمونه سوال 1
•*ŋegar•* ☕آموزش فال قهوه ☕ مطالب سرگرمی و ضرب المثل ومعما/طالع بینی 10
ق آموزشی آموزش اصولی الفبای زبان کره ای با تلفظ صحیح سایر زبان ها 0
ق آموزشی آموزش نحوه معرفی خودتان و دیگران در زبان آلمانی (بصورت اصولی) زبان آلـمانی 0
ق آموزشی آموزش الفبای زبان ایتالیایی به زبان بسیار ساده و اصولی زبان ایتالیایی 0
HASNA آموزش تست مرغ کنجدی فوق العاده خوش طعم و دلچسب اشپزی و شیرینی پزی 0
miss_gh ✘آموزش طراحی دیجیتال حرفه ای _ سریع و اسان✘ فن آوری اطلاعات (ICT) 1
miss_gh آموزشی آموزش تصویری نصب ویندوز, ویندوز 8.1 ویندوز 12
♧~HaavusH _Rad~♧ اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور استخدامی 0

موضوعات مشابه

کسانی که این موضوع را دیده‌اند (تعداد: 0) مشاهده جزئیات

کسانی که در حال مشاهده موضوع هستند (تعداد: 1, کاربران: 0, مهمانان: 1)