تازه چه خبر
انجمن رمان ایران

سلام مهمان عزیز برای عضویت در انجمن رایگان ثبت نام کنید! پس از وارد شدن، می توانید با اضافه کردن موضوعات و پست های خود، و همچنین تماس با دیگر اعضا از طریق صندوق پستی خصوصی خود، در این سایت شرکت کنید!

  • سال نو می شود، زمین نفسی دوباره می کشد، برگ ها به رنگ در می آیند و گل ها لبخند می زند پرنده های خسته بر می گردند و در این رویش سبز دوباره... من... تو... ما... کجا ایستاده ایم سهم ما چیست؟ نقش ما چیست؟ پیوند ما در دوباره شدن با کیست؟ زمین سلامت می کند و ابرها درودتان سال نو مبارک...

بیوگرافی سامان گلریز

کوکیッ

مدیر بازنشسته
مدیر بازنشسته

بیوگرافی جالب و خواندنی سامان گلریز:



متولد سال 1350 در استان گرم و زیبای خوزستان در شهر اهواز هستم. تا سه سال بعد از جنگ تحمیلی در خوزستان بودم و بعد از آن به تهران مهاجرت و در رشته عکاسی تحصیل کردم و با مدرک عالی فارغ التحصیل شدم ولی عکاسی هیچگاه ارضا کننده روح و احساساتم نبود و به طرز عجیبی وارد رشته هتلداری شدم و تخصص خود را در رشته آشپزی بین المللی از دانشگاه استار کلاید اخذ نمودم .





برای تحقیقات به اروپا ، آفریقای شمالی و آسیای جنوب شرقی رفتم . که بسیار مفید بود . 12 سال پیش به عنوان اولین مرد در آموزش آشپزی در تلویزیون ایران انتخاب شدم و به عنوان اولین کارشناس مرد آشپزی توانستم ارتباط گرم و صمیمی با حمایت مردم در این برنامه با مخاطبین خود برقرار کنم. و اگر تا به حال این برنامه ادامه داشته است نتیجه حمایت های شما از این برنامه بوده است .



در این مدت 4 کتاب از من به نگارش در آمده که 3 مورد آن را شرکتهای خارجی خریداری کرده اند. تنها راه پیشرفت در این رشته مطالعه ، تحقیق و علاقه است . توصیه من به تمام خانواده ها این است که فرزندان خود را با رشته هتل داری آشنا کرده تا آنان نیز طعم شیرین این رشته را بچشند.





از تهیه کنندگان برنامه های خود سپاسگذارم که مرا یاری کردند . تا این برنامه جایگاه خود را بین بینندگان از دست ندهد . به محیط زیست و طبیعت علاقه بسیار زیادی دارم . جانوران را بسیار دوست دارم و فیلم های مستند در مورد حیاط وحش و رفتن به محیط های طبیعی علاقه اول من است . ورزش هایی که دوست دارم شامل : پیاده روی ، شنا، غواصی و تنیس است. غذاهای مورد علاقه من : در درجه اول غذاهای ایرانی، غذاهای دریایی و غذاهایی که منبع اصلی آن سبزیجات است و به شکلات نیز علاقمندم به خصوص شکلات سوئیسی.
 

کسانی که این موضوع را خوانده اند (تعداد: 0) مشاهده جزئیات

کسانی که در حال مشاهده موضوع هستند (تعداد: 1, کاربران: 0, مهمانان: 1)

موضوعات


بالا